
Wil je iets extra's toevoegen aan je gezellige kersttafel? Ga aan de slag met deze zelfgemaakte menukaarten, volgens de handige instructies van de supercreatieve Jill Schirnhofer.
volg stap voor stap hoe je de menukaart maakt
- Teken 4 hulstblaadjes van twee verschillende kleuren groen glitterpapier.
- Knip de blaadje uit en vouw ze dubbel, zo krijg je een middennerf.
- Plak de blaadjes schuin op elkaar.
- Plak in het midden een kerstbaalletje en daarnaast 2 pomponnetjes.
- Teken een cirkel op glittergoudpapier (gebruik een grote mok voor de omtrek).
- Knip uit maar laat 1.5 cm ruimte tussen kniplijn en getekende cirkel. Knip nu de binnencirkel uit.
- Plak de cirkel op wit papier en knip rondom uit.
- Zet met gouden glitterlijm puntjes op de cirkel en druk er een zilveren sterretje in.
- Schrijf op je mooist het menu op de witte binnenkant.
- Plak een wasknijpertje aan de achterkant en zet het menukaartje vast op een glas of een servet
