wijn
- macabeo (14)
- sauvignon blanc (11)
- syrah (11)
- chardonnay (9)
- grenache (9)
- parellada (8)
- xarello (8)
- tempranillo (7)
- cinsault (6)
- cabernet sauvignon (5)
- merlot (5)
- carignan BE-FR (4)
- verdejo (4)
- bobal (3)
- vermentino (3)
- glera (2)
- grenache blanc (2)
- muscat (2)
- pinot grigio (2)
- pinot noir (2)
- primitivo (2)
- roussanne (2)
- sangiovese (2)
- sousão (2)
- tinta barroca (2)
- tintocao (2)
- touriga franca (2)
- touriga nacional (2)
- trepat (2)
- bourboulenc (1)
- cataratto (1)
- chenin blanc (1)
- clairette (1)
- corvina (1)
- corvinone (1)
- falanghina (1)
- garnacha (1)
- gruner veltliner (1)
- marsanne (1)
- melon de bourgogne (1)
- monastrell (1)
- montepulciano (1)
- moscatel (1)
- mourvedre (1)
- petit verdot (1)
- ribolla gialla (1)
- riesling (1)
- rondinella (1)
Neleman monastrell cabernet sauvignon - 0,75 L
Een zeer toegankelijke wijn met veel sappig, rood fruit, aroma’s van jam en bosbessen en een lichte kruidigheid. Door de ronde en zachte smaak is Neleman Monastrell-Cabernet Sauvignon makkelijk in te zetten bij veel verschillende gerechten. In de smaak zijn ook wat kruiden, peper en zoethout terug te vinden. Heerlijk bij pasta, lichte vleesgerechten en verschillende kaassoorten. Nu op dronk, geen bewaarwijn. Maximaal 2 tot 3 jaar na de oogst te gebruiken. Bij Neleman maken ze wijnen die 100% biologisch en 100% vegan zijn. Dat doen ze met liefde én met een boodschap: maak de wereld mooier en drink betere wijn. 
lees meer- land van herkomst: Spanje
- wijnstreek: Valencia
- druivensoort: monastrell, cabernet sauvignon
- smaakprofiel: zacht
Clairette de Die - 0.75 L
Deze mousserende wijn is fris, halfzoet en afkomstig uit het Rhône-gebied. Een verfijnde wijn met hints van lychee en bloemen en gemaakt van de druivensoorten Muscat en Clairette op bijzondere, traditionele wijze volgens de Méthode Dioise Ancestrale . Aangezien de bubbel licht zoetig is, kun je hem perfect combineren met desserts. De ideale drink temperatuur voor deze wijn is 5°C. De Methode Dioise Ancestrale is een techniek waarbij de most maandenlang langzaam gist in tanks onder een zeer lage temperatuur. Als er nog zon 55 gram suiker overblijft en niet in alcohol is omgezet, wordt het sap gefilterd in flessen gedaan om daar verder te gisten. Na een paar maanden wordt het laatste depot (bezinksel) uit de fles verwijderd, waarna de wijn in schone flessen wordt gebotteld. Clairette de Die is de bekendste wijn die gebruik maakt van deze bijzondere techniek.
lees meer- land van herkomst: Frankrijk
- wijnstreek: Rhône
- druivensoort: clairette, muscat
- smaakprofiel: sprankelend
Reve D'une Dame viognier 0.75L
Deze witte wijn komt uit Zuid-Frankrijk en is gemaakt van de viognier druif. Dit resulteert in een zeer aromatische wijn met geuren van bloemen en exotisch fruit. Een perfecte combinatie met een aperitief of bij salades en vis. De moderne technieken gecombineerd met de oude tradities van het wijnmaken resulteren in een zeer subtiele en elegante wijn. Goed uitgebalanceerde aroma's van bloemen, exotisch fruit, citrus en perzik met een verfijne afdronk maken dit een zeer aangenaam glas wijn.
lees meer- land van herkomst: Frankrijk
- wijnstreek: Languedoc
- druivensoort: viognier
- smaakprofiel: rond
Villa Fura Valpolicella Ripasso 0.75L
Dit is een Italiaanse wijn uit het wijngebied Valpolicella DOC (regio Veneto) en is onlangs bekroond door wijnprofessional Luca Maroni. De wijn bevat 3 typische Valpolicella-druiven corvina, corvinone en rondinella. Het is een veelzijdige wijn die je met veel gerechten kunt combineren, zoals pasta's, geroosterd vlees of kip. Valpolicella Ripasso is een unieke wijn waarbij een jonge Valpolicella-wijn een 2e gisting ondergaat op de druivenschillen die worden gebruikt voor de prestigieuze Amarone-wijn. Dit geeft de wijn body en structuur maar hij behoudt zijn frisse fruitigheid en zachte smaak. 
lees meer- land van herkomst: Italië
- wijnstreek: Veneto
- druivensoort: corvina, corvinone, rondinella
- lekker bij: pasta's, geroosterd vlees, kip, bij een barbecue.
Terre di Rai ribolla gialla 0.75L
Deze wijn is gemaakt van 100% ribolla gialla druiven uit het noorden van Italië. De druiven worden na het plukken direct geperst. De fermentatie gebeurt in roestvrijstalen tanks, onder gecontroleerde temperaturen, en duurt zo'n 10 dagen. Het resultaat? Een strogele wijn met een heerlijk bloemig aroma, een vleugje kamperfoelie en een hint van tropisch fruit. De smaak is fris en elegant, met een lange en karakteristieke afdronk. Perfect te combineren met vis, groenten, risotto en kazen. 
lees meer- land van herkomst: Italië
- wijnstreek: Veneto
- druivensoort: ribolla gialla
- lekker bij: Vis, groenten, risotto en kazen