wijn
Primaverina vermentino 0.75L
Een Siciliaanse topper! Een vermentino uit Sicilië, Italië die goed smaakt bij visgerechten en salades, maar ook uitstekend als aperitief kan worden geserveerd. Een 100% vermentino met een fris en elegant karakter, intense geur van tropisch fruit en in de smaak droog en mineralig met een aangename afdronk. 
lees meer- land van herkomst: Italië
- wijnstreek: Sicilië
- druivensoort: vermentino
- smaakprofiel: fris
luna argenta appassite bianco - 0.75 L
"Zoete abrikoos, rijpe perzik, ananas, muskaatdruiven, mango, bakbanaantjes en toch - verrassend - een frisse finale." - Harold HamersmaEen droge witte wijn met een klein zoetje, heerlijk in balans en harmonieus met een verrassende afdronk. Deze Siciliaanse wijn wordt gemaakt van de Chardonnay, Sauvignon en Cataratto druiven. Een gedeelte van de druiven van de Luna Argenta-wijnen worden minstens drie weken gedroogd in kleine houten kisten, voordat ze geperst worden. Dit is de appassimento-stijl. Hierdoor worden de aromas en suikers van de druiven geconcentreerd, wat de wijnen hun speciale fluweelzachte, intense smaak en hun unieke karakter geeft.
lees meer- land van herkomst: Italië
- wijnstreek: Sicilië
- druivensoort: chardonnay, sauvignon blanc, cataratto
- smaakprofiel: rond
Dreambird sauvignon blanc 0.75L
Deze sauvignon blanc uit Roemenië brengt meteen frisheid in je glas. Smaken van groene appel, limoen en een vleugje tropisch fruit zorgen voor een levendige, energieke wijn die altijd lekker wegdrinkt. Licht en verfrissend, met net dat beetje extra. Lekker bij een borrel met vrienden, een frisse salade of een bordje sushi. Of je nu iets te vieren hebt of gewoon zin hebt in een lekker wijntje, deze wijn perfect voor ieder moment. Tip van ons: serveer goed gekoeld voor de ultieme frisse kick!
lees meer- land van herkomst: Roemenië
- wijnstreek: geheel Roemenië
- druivensoort: sauvignon blanc
- smaakprofiel: fris
Terre di Rai ribolla gialla 0.75L
Deze wijn is gemaakt van 100% ribolla gialla druiven uit het noorden van Italië. De druiven worden na het plukken direct geperst. De fermentatie gebeurt in roestvrijstalen tanks, onder gecontroleerde temperaturen, en duurt zo'n 10 dagen. Het resultaat? Een strogele wijn met een heerlijk bloemig aroma, een vleugje kamperfoelie en een hint van tropisch fruit. De smaak is fris en elegant, met een lange en karakteristieke afdronk. Perfect te combineren met vis, groenten, risotto en kazen. 
lees meer- land van herkomst: Italië
- wijnstreek: Veneto
- druivensoort: ribolla gialla
- lekker bij: Vis, groenten, risotto en kazen